Tutustu maailman uusiin ihmeisiin vuonna 2022: paljasta modernin arkkitehtuurin ihmeet

Johdanto

Tutustu maailman uusiin ihmeisiin 2022 - Löydä modernin arkkitehtuurin ihmeet!

Maailma on täynnä ihmeitä, eikä vain niitä, jotka ovat olleet olemassa vuosisatoja, vaan myös niitä, jotka ovat upouusia. Uusi 7Wonders of the World 2022 -kampanja on parhaillaan käynnissä selvittämään, mitkä seitsemän uutta ihmettä lisätään olemassa oleviin seitsemään muinaisen maailman ihmeeseen. Tämä artikkeli tutkii joitakin hämmästyttävimmistä arkkitehtonisista ihmeistä, joita ehdotetaan osana tätä kampanjaa ja keskustelee, miksi niitä pitäisi pitää yhtenä nykyajan uskomattomimmista saavutuksista.

Uudet 7 maailman ihmeet

New7Wonders of the World 2022 -kampanja on maailmanlaajuinen aloite tunnistaa ja tunnistaa seitsemän hämmästyttävää modernia arkkitehtuurisaavutusta ympäri maailmaa. Sen loi sveitsiläinen liikemies Bernard Weber vuonna 2000 tavoitteena tuoda maailmanlaajuinen näkyvyys maailman merkittävimpiin ihmisen tekemiin ihmeisiin. Joitakin uusia ihmeitä ovat Japanin Tokyo Skytree, Intian Taj Mahal, Kiinan suuri muuri ja Yhdysvaltain Vapaudenpatsas.

Futuristinen arkkitehtuuri

Yksi monista ihmeistä, joita ehdotetaan sisällytettäväksi New 7Wonders of the World 2022 -kampanjaan, ovat joitakin uskomattoman kekseliäitä futuristisia rakenteita. Nämä hankkeet osoittavat arkkitehtuurin, tekniikan ja rakennustekniikan viimeisintä kehitystä ja ovat työntäneet innovaatioiden rajoja suunnittelussa. Joitakin vaikuttavimpia futuristisia rakenteita ovat:

Bahrain World Trade Centre: Tämä merkittävä rakennus sijaitsee Bahrainin pääkaupungissa Manamassa. Se koostuu kahdesta tornista, jotka yhdistävät kolme taivassillaa, joka oli ensimmäinen maailmassa valmistuessaan vuonna 2008. Torneissa on ainutlaatuinen kierre, ja ne on päällystetty lasilla ja ruostumattomalla teräksellä.

London Eye: Lontoon kuuluisasta maailmanpyörästä on tullut ikoninen maamerkki, ja se on ollut esillä lukemattomissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa. Se on huikean 135 metriä korkea ja tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät kaupungin horisonttiin. London Eye on valmistunut vuonna 2000, ja siitä on tullut yksi Englannin suosituimmista nähtävyyksistä.

Burj Khalifa: Maailman korkein pilvenpiirtäjä sijaitsee Dubaissa 830 metrin korkeudessa. Se on kaupungin vaikuttavan siluetin keskipiste ja sen monimutkainen metalli- ja lasijulkisivu. Siellä sijaitsee myös maailman korkein näköalatasanne, josta on upeat näkymät Persianlahdelle.

Kestävä arkkitehtuuri

Ympäristötietoisuuden kasvaessa vuosi vuodelta monet arkkitehdit pyrkivät luomaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä rakenteita. Seuraavat rakenteet ylittävät rajoja ympäristöystävällisessä suunnittelussa:

Aurinkotorni: Tämä kokeellinen aurinkotorni sijaitsee Sevillassa Espanjassa ja on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Se on 108 metrin korkeudessa ja on päällystetty yli 4000 aurinkopaneelilla. Tornin tuottama energia käytetään sitten lähellä sijaitsevien rakennusten ja kotien virtaan.

Solardome Greenhouse: Isossa-Britanniassa sijaitseva Solardome Greenhouse on upea rakenne, joka on täysin omavarainen. Se lämmitetään aurinkoenergialla ja sillä on oma veden kierrätysjärjestelmä. Innovatiivinen kasvihuone tarjoaa käyttäjille ihanteellisen ympäristön kasvillisuuden kasvattamiseen ympäri vuoden.

Moderni arkkitehtuuri on ihme ja ylittää jatkuvasti rajoja luovuuden, kestävyyden ja innovoinnin suhteen. New7Wonders of the World 2022 -kampanja toivoo tunnistavansa ja kiinnittävänsä globaalia huomiota näihin uskomattomiin rakenteisiin ja muihin niiden kaltaisiin. Joten valmistaudu tutustumaan maailman uusiin ihmeisiin vuonna 2022!