Tutustu maailman uusiin ihmeisiin ja hanki kopiosi tänään!

Johdanto

Tutustu maailman uusiin ihmeisiin – Hanki kopiosi tänään! Se on jännittävä uusi kirja, joka vie lukijat tutkimusmatkalle maailman upeimpien paikkojen läpi. Tämä kirja on olennainen opas jokaiselle matkustajalle tai nojatuolitutkimusmatkailijalle upeista luonnonihmeistä hämmästyttäviin ihmisen tekoihin. Kirjoittaja on ammattitaitoisesti koonnut kattavan luettelon maailman nykyaikaisista ihmeistä sekä yksityiskohtaisia profiileja ja kuvia jokaisesta. Tämä kirja varmasti kiehtoo ja inspiroi kaikkia, jotka etsivät seuraavaa hienoa paikkaa vierailla.

The Search for the New Wonders of the World

Vuosisatojen ajan tutkimusmatkailijat ovat etsineet luonnonkauneuden ja insinöörityön perimmäisiä nähtävyyksiä. Maailman uudet ihmeet -hankkeessa kuultiin asiantuntijoita eri puolilta maailmaa löytääkseen parhaat paikat tähän kattavaan oppaaseen. Pitkän keskustelun jälkeen valittiin seitsemän uutta modernia ihmettä: Kiinan muuri, Hagia Sophia, Machu Picchu, Taj Mahal, Pisan kalteva torni, Kristus Vapahtaja patsas ja Chichen Itza.

Katso syvällisesti maailman uusia ihmeitä

Jokainen seitsemästä uudesta ihmeestä, jotka esitellään Discover the New Wonders of the World – Get Your Copy Today! keskustellaan yksityiskohtaisesti. Tutustu kunkin sivuston historiaan ja merkitykseen, siihen, mikä tekee niistä ainutlaatuisia, sekä parhaisiin käytäntöihin vierailla ja nauttia jokaisesta sivustosta.

Kiinan muuri on maailman pisin muuri ja Kiinan voiman symboli. Tutustu muurin historiaan, sen moniin osiin ja sen uskomattomiin teknisiin saavutuksiin vuosisatojen aikana.

Hagia Sophia Istanbulissa on bysanttilaisen arkkitehtuurin mestariteos ja yksi tärkeimmistä uskonnollisista kohteista maailmassa. Opi sen pitkästä historiasta kreikkalaisen ortodoksisen katedraalin perustamisesta osmanien moskeijan rooliin museona.

Machu Picchu on muinainen inkakaupunki Perussa, jota on pidetty yhtenä maailman suurimmista arkkitehtonisista saavutuksista. Useimmat vierailijat huomaavat olevansa kiehtovia uskomattomista kivirakenteista vuoren huipulla, josta on näkymät Pyhään laaksoon.

Ikonista Taj Mahalia kuvataan usein maailman romanttisimmaksi rakennukseksi. Agrassa Intiassa vuosina 1632–1653 rakennettu henkeäsalpaava mausoleumi on kiistaton ihme ja yksi maailman suosituimmista nähtävyyksistä.

Pisan kalteva torni on yksi välittömästi tunnistettavimmista monumenteista maailmassa. Tutustu tornin ainutlaatuisiin rakennushaasteisiin ja sen lähes ihmeelliseen selviytymiseen vuosisatojen aikana.

Christ the Redeemer patsas Rio de Janeirossa on maailman suurin art deco patsas. Yli 30 metriä korkea Jeesus Kristus tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin ja ympäröivään maisemaan.

Chichen Itza on mayojen arkeologinen kohde Yukatanin niemimaalla Meksikossa. Tutustu kaupungin legendaariseen asemaan mesoamerikkalaisten kulttuurien keskuudessa ja sen lukuisiin kuuluisiin rakenteisiin, kuten Kukulkanin pyramidiin.

Maailman uudet ihmeet odottavat

Tutustu maailman uusiin ihmeisiin – Hanki kopiosi tänään! Se on olennainen resurssi jokaiselle matkustajalle tai nojatuolin tutkimusmatkailijalle. Se tarjoaa yksityiskohtaisia profiileja ja upeita kuvia jokaisesta seitsemästä uudesta modernista ihmeestä maailmassa ja monia muita hämmästyttäviä sivustoja. Inspiroidu suunnittelemaan seuraavaa suurta seikkailuasi tänään ja löydä maailman ihmeet itse.