Tutustu maailman uusiin ihmeisiin, täydellinen uteliaille lapsille

Johdanto

The New Wonders of the World tarjoaa todella kiehtovan näkemyksen maailman historiasta, kulttuurista ja kauneimmista paikoista. Opetitpa oppilaitasi muinaisista sivilisaatioista, viet heidät syrjäiselle lomalle tai vain esittelet heidät uusiin paikkoihin, maailman uusien ihmeiden tutkiminen voi olla unohtumaton kokemus jokaiselle uteliaalle lapselle.

Maailman seitsemän uuden ihmeen tutkiminen

Gizan suuri pyramidi on ehkä maailman tunnetuin ihme. Egyptissä sijaitseva muinainen rakenne on osoitus aikansa teknologisesta kehityksestä. Uskotaan, että se rakennettiin faarao Khufun hautaksi yli 4 500 vuotta sitten. Lapset rakastavat tutustua tämän ikonisen sivuston historiaan ja arvostavat sen vaikuttavaa kokoa!

Colosseum Roomassa, Italiassa, on myös yksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Keisari Vespasianin vuonna 72 rakentama paikka oli aikoinaan Rooman historian kuuluisimpien gladiaattoripelien koti. Nykyään se on suosittu turistinähtävyys ja täydellinen paikka uteliaille lapsille tutkia muinaisia raunioita ja oppia gladiaattorin elämäntapaa.

Taj Mahal Intiassa on toinen pakollinen nähtävyys. Tämän upean palatsin tilasi moguli-keisari Shah Jahan vuonna 1632 kunnianosoituksena edesmenneelle vaimolleen. Lapset voivat tutustua palatsin alueeseen ja tutustua mogulien imperiumin historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi marmoripinnoitteet ja monimutkaiset mallit tekevät todella henkeäsalpaavan kokemuksen.

Christ the Redeemer Rio de Janeirossa Brasiliassa on upea maamerkki, joka seisoo Corcovado vuoren huipulla. Noin kahdeksan miljoonaa ihmistä vierailee vuosittain ihmettelemässä 125-jalkaista Jeesuksen Kristuksen patsasta. Lapset voivat oppia sen merkityksestä kristinuskossa sekä arvostaa Brasilian maiseman kauneutta tästä ainutlaatuisesta näkökulmasta.

Machu Picchu Perussa sijaitsee muinainen inkakaupunki, joka löydettiin vuonna 1911. Tämä Unescon maailmanperintökohde on hämmästyttävä nähtävyys ja tarjoaa tietoa inkkien elämästä. Lapset voivat tutkia raunioita ja kuvitella, millaista elämän on täytynyt olla näille muinaisille ihmisille.

Chichen Itza Meksikossa on salaperäinen mayojen kaupunki. Raunioiden keskellä sijaitseva Kulkulkanin pyramidi on erityisen hämmästyttävä paikka. Lapset voivat tutustua kaupungin arkkitehtuuriin ja oppia täällä asuneiden mayalaisten rituaaleista ja uskomuksista.

Kiinan muuri on yksi ikonisimmista ihmisen tekemistä maamerkeistä maailmassa. Tämä merkittävä insinööritoiminta, joka ulottuu 13 170 mailia, tarjoaa lapsille ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia historiaa sekä arvostaa Kiinan kansan muinaista käsityötä.

Maailman uusien ihmeiden tutkiminen on silmiä avaava kokemus, joka auttaa herättämään kunnioituksen ja arvostuksen tunteen lapsiin. Gizan mahtavasta egyptiläisestä pyramidista majesteettiseen Kiinan muuriin, jokainen sivusto tarjoaa mahdollisuuden tutustua maailmaan, jossa elämme, ja herättää elinikäisen kiinnostuksen tutkimiseen.