Testaa tietosi! Tutustu maailman uusiin ihmeisiin meidän Quiz!

Johdanto

Maailma on täynnä uskomattomia ihmeitä. Planeettamme on täynnä ainutlaatuisia ja upeita nähtävyyksiä, jotka ovat inspiroineet sukupolvia ihmisiä. Egyptin muinaisista pyramideista San Franciscon Golden Gate -sillalle näitä maailman ihmeitä on tutkittu, ihailtu ja juhlittu vuosisatojen ajan. Entä maailman uudet ihmeet? Autamme sinua tutkimaan kaikkia uskomattomia paikkoja, joita maailma tarjoaa, olemme luoneet tietokilpailun, joka testaa tietosi näistä uusista ihmeistä.

Mikä on maailman uusi ihme?

Maailman uusi ihme on paikka, rakenne tai luonnollinen piirre, joka on saanut tunnustusta kauneutensa, merkityksensä tai kulttuuriarvonsa vuoksi. Vaikka maailman seitsemän alkuperäistä ihmettä valittiin vuosisatoja sitten, sen jälkeen on ollut useita muita ihmeluetteloita. Suosituin moderni lista on New7Wonders of the World, joka laadittiin vuonna 2007. Näitä uusia ihmeitä ovat Kiinan muuri, Machu Picchu, Taj Mahal, Kristus Vapahtaja patsas, Chichen Itza, Petra ja Colosseum.

Ota tietokilpailu

Nyt on aika tehdä tietokilpailu ja nähdä, kuinka paljon tiedät maailman uusista ihmeistä. Testaa tietosi vastaamalla esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

- Missä Taj Mahal sijaitsee?

- Kuinka pitkä Kiinan muuri on?

- Mikä sivilisaatio rakensi Chichen Itzan?

- Kuinka vanha Petra on?

- Mikä Colosseum alun perin toimi?

Osallistumalla tietokilpailuun saat paremman käsityksen näistä uusista ihmeistä ja oppia niistä lisää. Voit myös verrata vastauksia muiden tietokilpailujen osallistujiin ja nähdä, kuinka paljon tiedät maailman uusista ihmeistä.

Tutki ihmeitä

Kun olet suorittanut tietokilpailun, käytä tilaisuus tutkia ihmeitä itse. Vieraile heidän verkkosivustoillaan, lue artikkeleita heistä, katso videoita ja katso valokuvia. On niin monia tapoja kokea ihmeet läheltä ja henkilökohtaisesti. Matka nähdä ihmeitä henkilökohtaisesti on myös hämmästyttävä tapa saada arvostusta näistä uskomattomista paikoista.

Olitpa sitten matkailija tai nojatuolin tutkimusmatkailija, näiden maailman uusien ihmeiden löytäminen on kiehtova matka. Testimme avulla voit testata tietojasi ja oppia lisää näistä uskomattomista paikoista. Ja jos voit vierailla siellä, saat upeat näkymät ja unohtumattomia kokemuksia. Jos etsit seikkailua, ota tietokilpailu ja ala tutkia maailman uusia ihmeitä!