Tutustu modernin maailman upeisiin uusiin seitsemään ihmeeseen – aikamme ihmeet paljastuvat.

Maailma on täynnä ihmeitä, sekä muinaisia että moderneja. Vuosisatojen kuluessa ihminen on pyrkinyt tunnustamaan merkittävimmät saavutukset kulttuurin ja luonnonkauneuden monumentaalisten rakenteiden, kuten Gizan pyramidien ja Kiinan muurin kautta. Vuonna 2007 sveitsiläinen New7Wonders keräsi miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa nimeämään ja äänestämään nykyajan seitsemästä merkittävimmästä saavutuksesta. Pitkän kampanjan tulokset paljastettiin heinäkuussa 2007. Tämä uusi lista ihmeistä on sittemmin tullut yksi suosituimmista ja vierailluista sivustoista maan päällä. Kiinan muuri
On mahdotonta aloittaa keskustelua tämän maailman ihmeistä mainitsematta Kiinan muuria. Tämä suurenmoinen insinööritaito, joka on suurin ihmisen tekemä rakennus maailmassa, rakennettiin vaiheittain 5.–1500-luvuilla jKr. Seinää, joka on yli 4 000 mailia pitkä, pidetään yhtenä vaikuttavimmista esimerkkejä ihmisen rakentamisesta. Se on Kiinan pitkän historian symboli, sillä se rakennettiin puolustamaan maata hyökkääjiltä ja testamentti kaikille ihmisille, jotka työskentelivät niin kovasti sen rakentamiseksi.

Colosseum
Colosseum on seuraava New7Wonder Roomassa, Italiassa. Tämä ikoninen rakennus rakennettiin 70–80 jKr, ja se on suurin koskaan rakennettu amfiteatteri. Siihen uskottiin kerran mahtuvan jopa 50 000 ihmistä ja sitä käytettiin erilaisten viihdeaktiviteettien isännöimiseen. Gladiaattoritappelut olivat suosittua toimintaa. Colosseum, joka oli Rooman vallan ja suuruuden symboli Rooman valtakunnan aikana, on nyt museo.