Tutustu uusiin 7 ihmeeseen maailmassa - paljastamalla aikamme ihmeet!

Maailman seitsemän ihmettä ovat muuttuneet vuosien mittaan, eikä se eroa tällä kertaa. Maailman uudet 7 ihmettä 2021 valittiin maailmanlaajuisella äänestyksellä. Miljoonat ihmiset äänestivät sen määrittämiseksi, mitkä seitsemän sivustoa pitäisi näkyä listalla. Tässä artikkelissa tutkimme seitsemää ihmettä ja opimme lisää niiden historiasta ja siitä, miksi ne valittiin. br>
What are the New 7 Wonders of the World?
Maailman 7 uutta ihmettä ovat sekoitus muinaisia ja nykyaikaisia ihmeitä ympäri maailmaa. Ne ovat:

1. Rooman Colosseum rakennettiin 70–80 jKr. ja se on tähän mennessä suurin amfiteatteri. Siellä järjestettiin festivaaleja, näytelmiä ja eläinmetsästystä. Siellä pidettiin myös gladiaattoritaisteluja. Tämä muinainen monumentti on kestänyt ajan koettelemuksen muistutuksena Rooman valtakunnan suuruudesta. Taj Mahalia on kutsuttu yhdeksi maailman kauneimmista rakenteista ja rakkauden kuvaksi. Valkomarmorisen mausoleumin rakensi moguli-keisari Shah Jahan rakkaan vaimonsa kunniaksi. Siitä on tullut yksi Intian tunnetuimmista maamerkeistä.

Suosituimmat nähtävyydet kohteessa Dan.
Nämä kohteet valittiin 21 finalistin listalta historiallisen merkityksen, luonnonkauneuden ja kulttuurisen merkityksen perusteella. Kaikki kohteet ovat Unescon maailmanperintökohteita, ja jokainen niistä tarjoaa jotain erityistä ja ainutlaatuista kävijöille. Maailman uudet seitsemän ihmettä ovat kaunis muistutus aikamme ihmeistä. Nämä muinaiset ja modernit paikat Colosseumista Taj Mahaliin ovat todiste eri sivilisaatioiden kauneudesta, kekseliäisyydestä ja kulttuurista ympäri maailmaa.