Tutustu Majestic Seven Wonders of The World - unohtumattomia kokemuksia odottaa!

Tutustu majesteettisiin uusiin 7 ihmeeseen maailmassa - unohtumattomia kokemuksia odottaa

Maailman seitsemän ihmettä ovat kiehtoneet matkailijoita ja historioitsijoita vuosisatojen ajan. Vuosituhansien aikana ne ovat toimineet inspiraationa tutkimusmatkalle, seikkailuun ja löytöön. Viime vuosina klassinen Seven Wonders on päivitetty New7Wonders-aloitteella. Tämä aloite nostaa esiin seitsemän viime aikojen poikkeuksellista paikkaa, jotka ovat johtaneet uusiin ihmeisiin tutkittavaksi. Nämä seitsemän paikkaa tarjoavat ennennäkemättömiä kokemuksia, joita ei löydy mistään muualta planeetalta.

Mitkä ovat maailman seitsemän uutta ihmettä?

New7Wonders-aloitteessa on tunnistettu seitsemän paikkaa, jotka toimivat moderneina esimerkkinä maailman majesteetista ja kauneudesta. Nämä seitsemän kohdetta ovat:

• Colosseum Roomassa, Italiassa

• Kiinan muuri

• Chichen Itza Meksikossa

• Machu Picchu Perussa

• Petra Jordaniassa

• Taj Mahal Intiassa

• Christ the Redeemer patsas Rio de Janeirossa, Brasiliassa

Colosseumin tutkiminen

Colosseum on yksi antiikin ikonisimmista rakenteista, jotka ovat edelleen olemassa. Roomalaisten vuonna 72 rakennettu massiivinen amfiteatteri mahtuu jopa 50 000 ihmiseen. Sitä käytettiin gladiaattoritaisteluihin, teatteriesityksiin, juhlaparaateihin ja julkisiin teloituksiin. Nykyään se on Unescon maailmanperintökohde ja avoinna matkailijoille. Vierailijat voivat tutustua amfiteatterin eri tasoihin, katsella upeita freskoja ja vierailla erilaisissa näyttelyissä.

Kiinan muurin tutkiminen

Kiinan muuri on yksi vanhimmista ja kuuluisimmista muinaisista linnoituksista maailmassa. Yli 5 500 mailia Pohjois-Kiinan halki ulottuva muuri on vartioinut Kiinan valtakuntaa siitä lähtien, kun se rakennettiin 5. vuosisadalla eKr. Nykyään vierailijat voivat tutustua muurin osiin, mukaan lukien sen vartiotornit, muurit ja portit. Seinän päällä kävijät voivat ihailla upeita näkymiä ympäröivään maaseutuun.

Chichen Itzan tutkiminen

Yksi New7Wondersista on Chichen Itza, muinainen mayojen kaupunki, joka sijaitsee Meksikon Yukatanin niemimaalla. Tämä paikka on ollut monien kulttuurien koti kautta historian ja on nyt Unescon maailmanperintökohde. Se sisältää vaikuttavan valikoiman rakenteita, kuten El Castillo pyramidi, Soturien temppeli ja Punainen talo. Vierailijat voivat tutustua raunioihin, oppia lisää alueen historiasta ja ihailla kunnioitusta herättävää arkkitehtuuria.

Machu Picchun tutkiminen

Machu Picchu on ehkä ikonisin New7Wonders. Korkealla Perun Andeilla sijaitseva muinainen inkakaupunki on yksi maailman merkittävimmistä arkeologisista kohteista. Machu Picchu rakennettiin 1400-luvulla ja siellä oli aikansa hienostuneimpia arkkitehtuuria. Nykyään vierailijat voivat tutustua raunioihin, ihailla henkeäsalpaavia vuoristonäkymiä ja ihailla kaupungin uskomattomia insinööritoimintoja.

Petran tutkiminen

Petra on toinen ihme maailmassa, joka sijaitsee Jordaniassa. Se on muinainen Nabatean kaupunki, joka kaiverrettiin punaisista hiekkakivikallioista 1. vuosisadalla eKr. Tämä Unescon maailmanperintökohde on tunnettu hienostuneista temppeleistään ja haudoistaan, joista monet ovat kestäneet ajan koettelemuksen. Vierailijat voivat tutustua loistaviin rakennuksiin, ihailla henkeäsalpaavia näkymiä ja jopa osallistua perinteiseen Petra beduiinijuhlaan.

Taj Mahalin tutkiminen

Taj Mahal on ikoninen esimerkki intialaisesta arkkitehtuurista ja yksi maailman tunnetuimmista maamerkeistä. Agran kaupungissa sijaitsevan upean valkoisen marmorin mausoleumin rakensi keisari Shah Jahan 1700-luvun puolivälissä rakkaan vaimonsa muistoksi. Nykyään Taj Mahalin vierailijat voivat tutustua alueeseen, ihailla monimutkaisia kaiverruksia ja ihailla henkeäsalpaavia näkymiä.

Kristus Vapahtaja -patsaan tutkiminen

Kristus Vapahtaja -patsas on ehkä tunnistettavin uusista 7 ihmeestä. Brasilian Rio de Janeirossa sijaitseva jättimäinen patsas on 45 metriä korkea ja torni kaupungin yllä. Se on yksi suurimmista Jeesuksen patsaista maailmassa, ja sieltä avautuu näkymä joihinkin maalauksellisimmista rannoista ja maisemista. Vierailijat voivat kiivetä patsaan huipulle ja nauttia upeista näkymistä Rio de Janeirolle ja Sokerinmurekevuorelle.

Koe maailman ihmeet

Maailman uudet 7 ihmeet ovat testamentti planeettamme majesteettisuudesta. Tutkitpa muinaisia raunioita, ihailet ikonisia monumentteja tai ihailet upeita näkymiä, nämä seitsemän ihmettä tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia joistakin maailman merkittävimmistä kohteista. Joten, jos etsit unohtumattomia kokemuksia, mikset löytäisi majesteettisia New7Wonders of the World tänään?