Tutustu Majestic New 7 Wonders of the World

Maa on täynnä luonnon ja ihmisen tekemiä ihmeitä. Mutta vain seitsemän valittiin nykyaikaisiksi ihmeiksi. Voittoa tavoittelematon New7Wonders Foundation valitsi nämä seitsemän uutta ihmettä yli 200 perintökohteen listalta. Tässä on seitsemän uutta ihmettä, jotka meidän kaikkien tulisi kokea ainakin kerran elämässämme. Kiinan muuri on maailmankuulu ja tunnistettavissa oleva monumentti, joka tunnetaan myös Kiinan muurista. Se on maailman suurin ihmisen tekemä rakennus, joka ulottuu 6 000 mailia idästä länteen läpi Kiinan. Tämä muuri rakennettiin suojelemaan pohjoisia rajoja maihinnousulta. Se rakennettiin Ming-dynastian aikana (1365-1644) todistuksena muinaisen kiinalaisen sivilisaation voimasta ja kekseliäisyydestä. Kristus Vapahtaja on valtava Art Deco -veistos Jeesuksesta Kristuksesta Rio de Janeirossa Brasiliassa. Patsas on 45 metriä korkea ja valmistui vuonna 1931 Corcovado-vuoren huipulla, josta on näkymät Rio de Janeiroon. Patsasta on tullut brasilialaisen identiteetin ja ylpeyden symboli. Se on yksi maailman ikonisimmista kristillisistä symboleista.

Mahtavan mayaimperiumin pääkaupungissa Chichen Itzassa on joitakin parhaiten säilyneitä mayalaistyylisiä esimerkkejä. Chichen Itzan El Castillo (linna) pyramidi on 26-metrinen muistomerkki muinaisen mayojen sivilisaation hienostuneisuudelle ja suuruudelle. Roomalainen Colosseum on yksi maailman ikonisimmista rakenteista. Tästä massiivisesta amfiteatterista, joka rakennettiin vuonna 70 jKr Rooman keskustaan, on tullut Rooman valtakunnan kunnian ja suuruuden symboli. Colosseum isännöi gladiaattorikilpailuja, julkisia spektaakkelia ja teloituksia. Se on yksi Rooman tärkeimmistä nähtävyyksistä ja Unescon maailmanperintökohde. Taj Mahal on vaikuttava valkoinen marmorimausoleumi Intian Agrassa. Upea rakennus rakennettiin vuosina 1631-1648 Mumtaz Mahalin mausoleumiksi, keisari Shah Jahanin suosikkivaimoksi. Tämä upea monumentti on Unescon maailmanperintökohde, ja sitä pidetään laajalti yhtenä upeimmista mogulilaisista arkkitehtuurin esimerkeistä maailmassa. Petra on muinainen kaupunki, joka on kaiverrettu hiekkakivikallioihin nykypäivän Jordaniassa. Kaupunki oli Nabatean valtakunnan vilkas pääkaupunki 3. vuosisadalla eKr. ja se tunnetaan paikkana upeine monumentteineen. Petra, joka on Unescon maailmanperintökohde, on monien mielestä yksi ihmisen arvokkaimmista kulttuurikohteista. br>
Nämä uudet ihmeet ovat todella uskomattomia, ja meidän pitäisi yrittää vierailla niissä kaikissa elinaikanamme. Jokainen näistä seitsemästä uudesta maailman ihmeestä tarjoaa unohtumattoman kokemuksen Kiinan muurin loistosta Petran majesteettiin.